Een Waardevol 2020!

Waarden verbinden mensen en brengen een geluksgevoel. Dat waarin je gelooft, wat je belangrijk vindt, staat niet los van de manier waarop je je ervoor inzet. In tegenstelling tot normen die voorschrijven wat je wel of niet móet doen, vertellen waarden je hoe jij zelf graag in het leven wílt staan.

Als ik mijn waarden negeer, vreet dat energie. Het mooie is dat als ik volgens mijn waarden leef, mijn leven meer in balans is en alles opeens meer mee lijkt te werken. Het heeft een zelfversterkend effect, ik sta dan écht ergens voor.

Het lijkt misschien alsof alle waarden voor iedereen even belangrijk zijn. Toch verschillen wij mensen onderling in de prioriteit die we eraan geven.

Wat is voor jou het állerbelangrijkst in jouw leven en werk?

Welke waarde(n) wil jij in 2020 meer aandacht geven?

Zelf kijk ik met voldoening en dankbaarheid terug op een jaar met inspirerende en liefdevolle ontmoetingen, leerzame ervaringen en opleidingen, zinvolle opdrachten, betekenisvolle trainingen, interessante blogs, boeken en artikelen… …het kan allemaal soms zo vanzelfsprekend lijken, maar als ik iets beter om me heen kijk besef ik me weer hoe bijzonder dit eigenlijk is.

Dus dank voor een kleurrijk 2019, op naar een waardevol 2020!