2021 was wederom een bewogen én bevlogen jaar

2021 was voor mij wederom een bewogen én bevlogen jaar. Graag sluit ik het hier in gepaste stijl met je af 😃

Ondanks Corona- én dankzij mijn leergierige deelnemers en coachees heb ik ook dit jaar weer veel geleerd over mezelf én (van) anderen. Nogmaals dank voor jullie openheid en actieve betrokkenheid tijdens de klassikale- én onlinesessies!

Hierbij wil ik mijn trouwe- én nieuwe klanten heel erg bedanken voor alle mooie en uitdagende opdrachten waar ik in 2021 met veel plezier en voldoening aan heb mogen werken!

Met een stralende glimlach kijk ik terug op alle waardevolle en inspirerende contacten binnen mijn netwerk. Hartelijk dank voor je support en verbondenheid als vriend(in) of collega-professional in dit weerbarstige én bijzondere jaar!

Maar bovenal bedank ik mijn ongelooflijke lieverds Floris en Sjoukje voor alle hulp én extra gezelligheid tijdens het #thuiswerken in Coronatijd. Dankjewel voor jullie onvoorwaardelijke vertrouwen in mij als vader én ZZP’er!

Al met al prijs ik mezelf gelukkig dat ik zo samen met jullie de vruchten mocht plukken van alweer mijn vijfde jaar #AndersDenkenVoelenDoen en #MenselijkMaatwerk.

Op naar mijn volgende lustrum @HumanColours! Graag blijf ik ook de komende jaren samen met jou oog én oor houden voor wat mensen in voor- én tegenspoed beweegt, verbindt en versterkt!